معرفی افزونه های ضروری و کاربردی وردپرس

معرفی افزونه های ضروری و کاربردی وردپرس

افزونه های مورد نیاز وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب و قدرتمند هست که با نصب انواع پلاگین ها، امکانات و قابلیت های بسیار زیادی در اختیار ما قرار می‌دهد.
پلاگین های وردپرس به ما امکان هر نوع سفارشی سازی در سایت وردپرسی را می‌دهند اما با وجود بیش از 55000 افزونه رایگان در مخزن وردپرس و تعداد بسیار زیاد پلاگین های غیر رایگان، انتخاب سخت خواهد بود.


در این مقاله قصد داریم انواع پلاگین های ضروری وردپرس رو که هر وب سایت وردپرسی نیاز داره، معرفی کنیم و در هر مورد بهترین افزونه را برای دانلود قرار دادیم.

1)افزونه ویرایشگر متن وردپرس

ویرایش گر نسخه های قبلی وردپرس امکانات محدودی داشت تا وردپرس اقدام به تغییر ویرایشگر کلاسیک به ویرایشگر گوتنبرگ (Gutenberg) کرد. به عنوان مثال امکان تغییر فونت، ایجاد جدول، شکلک، دکمه و … در ویرایشگر قدیمی وردپرس دیده نمیشد و اکنون ویرایشگر گوتنبرگ محیط متفاوت با امکانات خوبی در اختیار کاربر گذاشته است. اما هنوز عده ای از کاربران ویرایشگر قدیمی را به دلایل مختلفی ترجیح می دهند. اگر شما هم قصد دارید محیط ویرایشگر قدیمی را مجدداً داشته باشید، افزونه ویرایشگر کلاسیک را نصب کنید. ویرایشگر کلاسیک یک افزونه رسمی توسط تیم وردپرس است که ویرایشگر قبلی وردپرس را بازیابی می کند.

افزونه دیگر، نصب یک ویرایشگر حرفه ای تر از نسخه کلاسیک است که به شما کمک می کند تا بدون کدنویسی و به آسانی اقدام به ویرایش کنید.
پلاگین Tiny MCE Advanced یک افزونه مناسب و محبوب با بیش از دو میلیون نصب فعال است که نسخه فارسی نیز دارد. این پلاگین، جایگزین مناسبی برای ویرایشگر جدید (گوتنبرگ) به قبلی (ویرایشگر کلاسیک) است. این افزونه هم قابلیت ایجاد محیطی مانند ویرایشگر کلاسیک (البته با قابلیت های بیشتری نسبت به ویرایشگر کلاسیک)  و هم قابلیت Hybrid Mode، یعنی ترکیب شدن با ویرایشگر گوتنبرگ (ادغام ویرایشگر “Classic” با گوتنبرگ) را دارد. فقط کافی است گزینه مربوط به هر مورد را از طریق پیشخوان وردپرس قسمت تنظیمات >  Tiny MCE Advanced  فعال کنید.

tinymce

2) افزونه سئو

سئو SEO کوتاه شده ی عبارت Search Engine Optimization «بهینه سازی موتورهای جست و جو» است و به مجموعه روش هایی گفته می شود که باعث افزایش بهبود رتبه سایت در موتورهای جست و جو و دریافت ترافیک بیشتر از گوگل و سایر موتورهای جست و جو می شود. وردپرس از نظر سئو بهینه شده است ولی برای کسب ترافیک بیشتر و نتایج بهتر باید از ابزارها و پلاگین های مربوط به سئو استفاده کنید. Yoast SEO یک پلاگین محبوب و جامع برای بالا بردن سئو سایت است. تعداد زیادی افزونه سئو علاوه بر افزونه محبوب و مشهور یوآست وجود دارد.

Yoast SEO با بیش از 5 میلیون نصب فعال بهترین پلاگین سئو برای بهینه سازی سایت وردپرس جهت کسب رتبه بهتر در موتورهای جست و جو است. ویژگی های مثل ساخت نقشه سایت XML، ویرایشگراطلاعات متا ، کنترل روبات ها، قابلیت انتخاب کلمات کلیدی و امکانات بسیار گسترده تر را در این افزونه مشاهده کنید.

نسخه فارسی افزونه یوآست در مخزن وردپرس موجود است.

yoast seo

افزونه جایگزین:

از افزونه های خوب مربوط به سئو علاوه بر یوآست، افزونه All in OneSEO Pack را با بیش از دو میلیون نصب فعال، را می توان نام برد.نسخه فارسی این افزونه در مخزن وردپرس موجود می باشد.

 

3)افزونه فرم ساز وردپرس (فرم تماس، فرم عضویت و ورود و …)

همه وب سایت ها به یک فرم تماس نیاز دارند تا امکان تماس بازدیدکنندگان وب سایت با تکمیل سریع فرم فراهم باشد. فرمهای دیگر از جمله فرم عضویت، فرم ورود (فرم لاگین و رجیستر) و …  برای برخی از سایت های کاربر محور الزامی و حیاتی است.
پلاگین ساخت فرم تماس سنتی و نام آشنای، افزونه فرم تماس ۷ با بیش از 5 میلیون نصب فعال، را احتمالاً می شناسید. اما اگر دنبال یک افزونه حرفه ای هستید، از افزونه های فرم تماس  WPForms ، Ninja Forms و Gravity Forms استفاده کنید.

Gravity Forms بهترین افزونه برای ساخت انواع فرم‌های شرطی هست. علاوه بر این برای ساخت فرم خرید محصول در وردپرس، ساخت فرم تماس در وردپرس، اتصال به ووکامرس، اتصال مستقیم درگاه های پرداخت مثل زرین پال به گراویتی فرم، فرم عضویت و … است.gravityforms

WPForms و Ninja Forms با بیش از یک میلیون نصب فعال از محبوب ترین افزونه های فرم ساز هستند که به راحتی انواع  فرم های زیبا و حرفه ای بسازید. این افزونه ها دارای قابلیت drag and drop builder است یعنی اینکه  با کشیدن و رها کردن اجزا می توانید فرم هایتان را طراحی کنید.

wpforms

4) افزونه های صفحه ساز وردپرس

یک پلاگین صفحه ساز به شما این امکان را می دهد تا به آسانی و بدون کدنویسی، یک صفحه سفارشی وب ایجاد کنید.
عناصر آماده مثل انواع دکمه ها، تب ها، جعبه متن،ایجاد گالری تصاویر، انواع نمودار، آیکون، ویدئو پلیر، اسلایدر پست، امکان ساخت فرم تماس ۷، نوشته های تازه، نقشه گوگل مپ، آکاردئون و … با قدرتمندترین صفحه ساز گرافیکی یعنی WPBakery یا همان ویژوال کامپوسر امکان پذیر است. از جمله بهترین افزونه های صفحه ساز می توان Beaver Builder را نیز نام برد.

اعتقاد بر این است که افزونه  Beaver Builder و WPBakery (ویژوال کامپوزر) بهتر از سایر افزونه های صفحه ساز هستند.

beaver-builder

افزونه های جایگزین:

از دیگر افزونه های مناسب می توان افزونه  Elementor  و افزونه Page Builder by SiteOrigin را نام برد.

نسخه رایگان افزونه های نام برده در زیر قابل دانلود است. این افزونه ها یک نسخه غیررایگان و حرفه ای هم دارند.

5) پلاگین فروشگاهی

اگر سایت شما یک وب سایت فروشگاهی است و قصد فروش محصولات مجازی یا حقیقی را دارید افزونه فروشگاه ساز ووکامرس با بیش از 4 میلیون نصب فعال، یکی از بهترین گزینه هاست. این افزونه نسخه فارسی هم دارد. برای اتصال دروازه های پرداخت ، باید افزونه های پرداخت نظیر زرین پال، افزونه پرداخت بانک ملت، .. را نصب و به این افزونه متصل کرد.

woocommerce

 

6) افزونه امنیتی وردپرس

وردپرس یک انتخاب ایده آل و پرطرفدار برای راه اندازی وب سایت ها است و به همین دلیل هدف مناسبی برای هکر ها می باشد چون می توانند از یک ربات برای آلوده کردن میلیون ها سایت استفاده نمایند. بنابراین برای حفظ امنیت نیاز به یک سیستم دفاعی دارید.

Sucuri امنیت وب سایت شما را تامین می کند، البته این افزونه رایگان نیست و نیازمند پرداخت هزینه است.این افزونه در حال حاضر بهترین افزونه امنیتی شناخته شده است.

از بهترین افزونه های رایگان تامین کننده امنیت وب سایت وردپرسی، میتوان افزونه Wordfence Security  با بیش از 2 میلیون نصب فعال و افزونه iThemes Security یا همان Wp Security سابق با بیش از 900 هزار نصب فعال را نام برد. این دو افزونه یک نسخه حرفه ای و غیر رایگان با قابلیت های بیشتر هم دارند.

WordfenceSecurity

یک افزونه بسیار قدرتمند و محبوب دیگر افزونه all in one wp security & firewall است که کاملا رایگان بوده و از زبان فارسی پشتیبانی می کند. تغییر آدرس ورود به پیشخوان، محدود کردن تعداد دفعات ورود، لیست سیاه، تنظیم کد کپچا و امنیت نام نویسی کاربرو ارسال دیدگاه ، تغییر پیشوند جداول دیتابیس، بکاپ گیری از دیتابیس و سایر امکانات را در این افزونه می توان مشاهده کرد. افزونه امنیت فراگیر وردپرس، تمامی امکانات لازم برای تامین امنیت وب سایت شما را دارد و در حال حاضر کاملا رایگان است.

 

7) افزونه پشتیبان گیری  وردپرس Back up

با بک آپ گیری یا  تهیه فایل پشتیبان شما یک نسخه کامل از وب سایتتان ذخیره می کنید تا در مواقعی که به دلیل حمله هکرها یا به صورت تصادفی وب سایت شما دچار اشکال شد و اطلاعاتتان را از دست دادید این نسخه پشتیبان به کمک بیاید و اطلاعات سایت را به وسیله آن بازیابی کنید.
البته برخی شرکت های هاستینگ، خدمات پشتیبانی محدودی ارائه می دهند که چندان تضمین شده نیست و در نهایت شما مسئول پشتیبان گیری وب سایت خود هستید.

Up drafts Pluse بهترین افزونه ی پشتیبان گیری است که به صورت خودکار یک نسخه پشتیبان تهیه کرده و امکان ذخیره این نسخه در گوگل درایو، Dropbox، Amazon S3 و کامپیوتر شخصی شما وجود دارد. این افزونه در حال حاضر با بیش از یک میلیون نصب فعال ، محبوب ترین افزونه  پشتیبان گیری برای وردپرس است و یک نسخه حرفه ای و یک نسخه رایگان دارد که می توانید از مخزن وردپرس دانلود کنید.نسخه رایگان به طور کامل، تمام ویژگی های ضروری را دارد.

updraft-plus از دیگر افزونه های مناسب بک آپ گیری، افزونه حرفه ای و غیر رایگان Buckup buddy ، می باشد. این افزونه هم برای بکاپ گیری توصیه می شود ولی نسخه رایگان در دسترس نیست.

افرونه های جایگزین:

Duplicator  با بیش از  یک میلیون نصب فعال، BackUpWordPress با 200 هزار نصب فعال و BackWPup با 600 هزار نصب فعال را می توان نام برد.

 

8) افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس

اگر سرعت بارگذاری سایت شما بیش از اندازه طول بکشد، بازدید کنندگان احتمالا سایت شما را ترک خواهند کرد. گوگل توصیه می کند که سایت شما تنها در ۲ ثانیه لود بشود. علاوه بر این گوگل هم علاقه ای به رتبه بندی وب سایت شما ندارد و تاثیر بدی بر سئو خواهد گذاشت.
یکی از بهترین راهکارهای افزایش سرعت سایت شما، استفاده از افزونه های کش ( ذخیره سازی) می باشد.  کش به این معنی است که با ورود شما به یک سایت برای بار اول، یک نسخه از داده ها (داده های ایستای سایت) به صورت کش شده در سیستم کاربر ذخیره می شود و در مراجعه بعدی سریعا این نسخه بارگذاری شده و سایر داده های ذخیره نشده، با سرعت بالا لود می شوند. پس علاوه بر افزایش سرعت بارگذاری، پهنای باند ( تا 80 درصد را اعلام کرده اند) را نیز حفظ می نماید. با کاهش زمان بارگذاری صفحه، عملکرد وب سایت بهبود یافته و رتبه سایت در موتورهای جست و جو بهبود می یابد.

 Total Cache W3  با یک میلیون نصب فعال، افزونه مناسب و محبوبی برای این کار می باشد.

w3-total-cache

افزونه های جایگزین:

Wp Rocket نیز یک افزونه حرفه ای برای افزایش سرعت وردپرس هست. افزونه Wp Super Cache  با بیش از دو میلیون نصب جایگزین مناسبی است.

9) افزونه حفاظت در مقابل هرزنامه ها

هرزنامه ها و نظرات اسپم که به سایت شما ارسال می شوند حاوی لینک های مخرب هستند که می توانند رتبه سئو وب سایت شما را تحت تاثیر قرار بدهد.

Akismet یک افزونه مناسب ضد هرزنامه وردپرس با بیش از 5 میلیون نصب فعال است که به صورت پیش فرض در وردپرس ( با نام ضدهرزنامه در لیست افزونه های وردپرس فارسی) نصب شده است.

نکته: برای فعال سازی افزونه نیاز به ثبت نام و دریافت کلید API می باشد.این افزونه به صورت پیش فرض در وردپرس نصب شده است اما تا زمانی که عضویت و کد API را دریافت نکنید فعال نخواهد شد. برای اطلاعات بیشتر به مقاله فعال سازی Akismet مراجعه کنید. برای اطلاعات جامع تر در مورد هرزنامه ها و معرفی سایر بهترین افزونه های ضد اسپم به مقاله بهترین افزونه های ضد اسپم مراجعه کنید.

10) افزونه اتصال به گوگل آنالیتیک

اگر شما قصد دارید سئو و محبوبیت وب سایت خود را بهبود ببخشید، نیاز به بررسی اطلاعات کاربر مثل سن، جنس، صفحات بازدید شده، نحوه جست و جو، مدت زمان بازدید، نحوه برقراری و ارتباط آنها با محتوا وغیره دارید. گوگل آنالیز یک ابزار عالی برای این منظور هست و به شما کمک می کند که بفهمید چه نوع محتوایی مورد علاقه کاربران سایت شماست تا متناسب با آن تهیه ی محتوا صورت بگیرد، یا رفتارهای کاربر را به منظور ارائه محصول یا برای درج آگهی های تبلیغاتی وب سایت خود ارزیابی کنید.
ابتدا در گوگل انالیتیکس ثبت نام کنید و برای اینکه اطلاعات گوگل آنالیتیک را به پیشخوان وردپرس خود منتقل کنید، از افزونه ها استفاده کنید.

MonsterInsights  در حال حاضر محبوب ترین و بهترین افزونه گوگل آنالیتیک هست. نسخه رایگان این افزونه با بیش از دو میلیون نصب فعال در مخزن وردپرس موجود هست.

monsterinsights

افزونه های جایگزین:

Google Analytics Dashboard با بیش از یک میلیون نصب فعال،افزونه رایگان مناسبی است.

11) افزونه تمیز کردن پایگاه داده

اگر مدتی از وردپرس استفاده بکنید، پایگاه داده پر از اطلاعات به درد نخور خواهد شد که باعث افزایش سایز پایگاه داده و کاهش کارایی آن خواهد شد. این اطلاعات شامل نظرات اسپم، نسخه های ویرایش شده پست ها، تنظیمات پلاگین و قالب هایی که آنها را پاک کرده اید و بسیاری اطلاعات بی فایده دیگر است. شاید در نگاه اول کمی بی اهمیت به نظر برسد اما گاهی با بهینه سازی پایگاه داده، و پاک کردن اطلاعات غیر لازم، حجم پایگاه داده شما تا ۵۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.برای پاک کردن جداول و داده های اضافه در پایگاه داده چندین پلاگین قدرتمند وجود دارد.

WpOptimize با 800 هزار نصب فعال یکی از این افزونه هاست که با تمیز کردن پایگاه داده باعث بهبود عملکرد آن خواهد شد.افزونه جایگزین:

OPTIMIZE DATABASE AFTER  DELETING REVISIONS نیز یک افزونه رایگان و مناسب با بیش از 100 هزار نصب فعال هست.

برای اطلاعات کاملتر در مورد بهینه سازی پایگاه داده، و اطلاعات جامعتر در مورد این پلاگین ها به مقاله تمیز کردن پایگاه داده مراجعه کنید.

12)افزونه کاهش حجم تصویر در وردپرس

آپلود تصاویر برای استفاده در سایت و در پست ها راهی عالی برای جذب بازدیدکنندگان است. اما استفاده زیاد از تصاویر سایت شما را سنگین می کنند، فضای زیادی اشغال می کنند و سرعت سایت شما را کاهش می دهند. شما می توانید با نرم افزاری مثل فوتوشاپ حجم تصاویر را کاهش و سپس اقدام به بارگذاری نمایید. اما اگر به هر دلیلی امکان استفاده از فوتوشاپ را نداشتید از افزونه ها ی کاهش حجم و بهینه سازی تصویر استفاده کنید.

WP Smush  با بیش از یک میلیون نصب فعال ، دارای یک نسخه رایگان و یک نسخه حرفه ای است که به کمک آن  می توانید به صورت تکی یا گروهی و دستی و خودکار تا ده برابر بدون افت کیفیت تصاویر را فشرده کنید. در حال حاضر این پلاگین سریعترین و ساده ترین پلاگین فشرده سازی تصویر است و به عنوان بهترین افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس ویژگی های بسیار خوب و رایگانی دارد.

افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس
EWWW Image Optimizer افزونه ی دیگری است که به صورت خودکار و بدون افت کیفیت تصاویر را بهینه سازی می کند. این افزونه می توانید تصاویری را که قبلا آپلود کرده اید را هم بهینه سازی کنید. این پلاگین نیز دارای یک نسخه رایگان و حرفه ای است. یکی دیگر از قابلیت های این افزونه، توانایی تبدیل فرمت تصاویر به منظور دست یابی به کوچکترین اندازه تصویر هست.

افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس

4.5/5 - (21 امتیاز)
برچسب‌ها: , , ,
درباره نویسنده
ادمین
تجربه ۱۰ ساله در زمینه هاستینگ دارد و به صاحبان وب‌سایت‌ها کمک می‌کند از سرویس هاست با کیفیت برای موفقیت کسب‌و‌کار خود استفاده کنند. دلیل عمده نارضایتی مشتری نبود تعامل پشتیبان هاست با صاحبان وب‌سایت‌ها است. روش ایران ادمین ارائه مشاوره در خصوص انتخاب سرویس هاست مناسب و کمک به بهینه‌سازی وب سایت‌شان است.
اشتراک
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین آرا
بازخورد بین خطی
مشاهده همه نظرات
0
نظرت درباره این نوشته چیه ؟x