مقایسه قالب های رایگان و غیر رایگان وردپرس

مقایسه قالب های رایگان و غیر رایگان وردپرس

انتخاب قالب، یکی از مهمترین بخش ها در طراحی سایت هست. اکثر کاربران، حساسیت زیادی در این مورد دارند و در انتخاب یک قالب رایگان و یا غیر رایگان (حرفه ای) دچار تردید میشن. ما در این مقاله، تفاوت قالب رایگان و غیر رایگان و معایب و مزایای هر دو رو توضیح میدیم.

قالب رایگان، قالبی هست که به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه در دسترس قرار می گیره. ولی شما باید در قبال قالب های حرفه ای، مبلغی رو بپردازید.

چرا بعضی قالب ها رایگان  و بعضی غیررایگان هستند؟

تفاوت قالب رایگان و غیر رایگان وردپرس

مخزن وردپرس (wordpress.org) منبع اصلی، برای دانلود رایگان قالب هست. از طریق پیشخوان وردپرس، مسیر نمایش>پوسته ها معمولاً به این قالب ها دسترسی دارید. طراحان قالب به چند دلیل اصلی قالب هاشون رو در اینجا منتشر میکنند.

  1.  هر قالبی قبل از اینکه در مخزن وردپرس قرار بگیره، اول توسط یک گروه حرفه ای بررسی میشه و کدهای قالب، مورد بازبینی قرار می گیرند و اگر مشکلی داشته باشه پیشنهاد های لازم رو برای بهبود کیفیت کدها به طراحان قالب میدن.پس باعث افزایش تجربه و ارتقا کار طراحان خواهد شد.
  2. علاوه بر مورد بالا، طراحان قالب، با انتشار قالب هاشون به صورت رایگان، این شانس رو پیدا می کنند که تعداد بسیاری از کاربران از قالبشون استفاده کنند و از نظرات این کاربران، در جهت ارتقا کارهاشون استفاده کنند.
  3. قالبی که رایگان منتشر شده، نمونه کار میشه و باعث تبلیغ کار و شهرت طراحان و توسعه دهندگان میشه.
  4. طراحان، قالب های رایگان رو منتشر می کنن و بعد برای ارتقا به نسخه ی حرفه ای و سفارشی کردن، از مشتری هزینه می گیرند.

قالب های رایگان زیادی در سایر منابع و سایت ها وجود داره و ممکنه به علت هایی که گفته شد، طراحی و منتشربشن و قالب های خیلی خوبی هم باشند.

 فریب قالب نال شده را نخورید

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

قالب های زیادی در سطح اینترنت پخش شده که بیشتر اونها از منابع غیرقابل اطمینانی هستند و ما تاکید می‌کنیم که از هر منبعی اقدام به نصب قالب نکنید.

برخی افراد، نسخه حرفه ای (غیررایگان) قالب یا افزونه رو کرک میکنند و شروع به انتشار نسخه ی رایگان قالب و افزونه های پولی میکنند. اصطلاحاً به این قالب ها، قالب نال شده میگن که کرک شده و محدودیت لایسنسی نداره ولی ممکنه کدهای مخرب، لینک اسپم و… در قالب قرار بدهند که هم امنیت وب سایت شما رو به خطر میندازه ، و هم اینکه روی سئو اثر بدی داره. و علاوه بر این قابلیت به روز رسانی هم ندارند. قالب و افزونه نال شده دانلود نکنید و همیشه قالب و افزونه های مورد نیازتون رو از منابع معتبر تهیه و نصب کنید.

مزایای قالب رایگان

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

  • هزینه: بزرگترین مزیت قالب رایگان اینه که، بدون پرداخت هیچ هزینه ای در دسترس شماست.
  • آزمون و خطا: شما می‌تونید چندتا قالب رایگان رو امتحان کنید تا در نهایت به رنگ بندی و طرح دلخواهتون دست پیدا کنید.

اما در کنار این مزیت ها، معایبی هم داره.

معایب قالب وردپرس رایگان

  • شباهت چندین سایت به همدیگر

قالب های رایگان اختصاصی نیستن و همونطور که از اسمشون مشخصه مجانی هستن، پس ممکنه چندین نفر اونو نصب کنن و سایت های شبیه به هم داشته باشن.

  • عدم پشتیبانی

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

قالب های رایگان، اغلب پشتیبانی ندارند و اگر با مشکلی برخورد کردید کسی نیست تا باهاش تماس بگیرید و بهتون کمک کنه.

  • به روز رسانی نشدن

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

وردپرس و پلاگین ها، مدام در حال به روز رسانی هستن تا باگ ها (خطاهای کوچک) رفع بشن و همچنین ویژگی ها و قابلیت های جدید به اونا اضافه بشه.اما اغلب، قالب های رایگان به روز رسانی نمیشن و عدم به روز رسانی مشکلاتی ایجاد خواهد کرد:

1)قالبی که به روز رسانی نمیشه ممکنه با نسخه های به روز شده ی پلاگین و وردپرس سازگاری نداشته باشه.2)عدم به روزرسانی قالب، باعث میشه که باگ های قالب شناسایی و رفع نشه 3)چون قالب ها به روز رسانی نمیشن امکانات جدیدی هم به اونها اضافه نمیشه.4)علاوه بر این امنیت سایتتون رو هم به خطر میندازه.

  • کیفیت کد نویسی و بهینه شدن از نظر سئو

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

به یک نکته دقت کنید: وقتی میگیم قالب رایگان، منظور قالب رایگان موجود در مخزن وردپرس هست یا خیلی از سایت های معتبر یا نامعتبر دیگه؟

سایت  wordpress.org (مخزن وردپرس)، تعداد زیادی قالب رایگان داره که معمولاٌ از طریق پیشخوان وردپرس به قالب هاش دسترسی دارید. قالب های موجود در این سایت، بالاترین کیفیت کد نویسی رو دارند. چون، این قالب ها قبل از اینکه اجازه انتشار در مخزن وردپرس بهشون داده بشه، یک گروه قوی و حرفه ای کدهاشون رو بازبینی میکنن و اگر مشکلی وجود داشته باشه اصلاح میشه.

کیفیت کدهایCSS  و HTML، پشتیبانی ویژگی های استاندارد وردپرس، امنیت و حریم خصوصی و بسیاری از فاکتورهای دیگه در این قالب ها بررسی میشه و بعد منتشر میشن.

اما منابع دیگه برای نصب قالب رایگان وردپرس چطور؟

قالب های رایگان، ممکنه کیفیت کدنویسی خوبی نداشته باشن و روی سئو اثر بدی بذاره. همچنین گاهی لینک های رمزگذاری شده در فوتر وجود داره که روی سئو اثر بدی میذارن و به راحتی هم قابل تغییر و اصلاح نیستن و فضای فوتر رو هم اشغال میکنند.

  • سفارشی سازی قالب و امکانات و ویژگی های همراه قالب

سفارشی سازی قالب ورذپرس

امکانات مربوط به سفارشی سازی ظاهر قالب های رایگان خیلی کمه. اما قالب های حرفه ای پنل مدیریت حرفه ای دارند و دارای انواع صفحه سازها، شورت کدها، چندین لایه و تمپلیت، امکانات انتخاب رنگ و فونت قالب، انواع پلاگین ها و ابزارک ها ( ویدجت ها)، امکانات تغییر هدر و فوتر و سایر گزینه های سفارشی سازی هستن.

با این امکانات، بدون نیاز به دانش کد نویسی و تنها با چند کلیک به راحتی می‌تونید همه چیز رو تغییر بدین. اما اغلب قالب های رایگان ، این ویژگی رو ندارند و شما باید خودتون پلاگین ها و سایر موارد رو اضافه کنید، و تنظیمات ظاهری قالبتون هم با داشتن دانش کدنویسی HTML ،CSS و PHP  ممکن هست.

مزایا قالب های غیر رایگان

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

  • پشتیبانی خوب
  • به روز رسانی مداوم
  • غیر رایگان هستند، پس ازشون کمتر استفاده میشه و ظاهر سایت شما منحصر به فردتر هست.
    علاوه بر این، همون طور که گفتیم امکانات سفارشی سازی و پنل مدیریت حرفه ای در قالب های غیر رایگان، باعث میشه که هر دو سایتی که از یک قالب مشابه استفاده می کنند،طراحی منحصر به فرد داشته باشند و خیلی متفاوت از همدیگه بشوند.

معایب قالب های حرفه ای (غیر رایگان)

  • کاهش سرعت وب سایت: این قالبها ممکنه کلی امکانات و گزینه های سفارشی سازی داشته باشن که شما ازشون استفاده نمی کنید و فقط سرعت وب سایتتون رو کاهش میدن.

مزایا و معایب قالب رایگان و غیررایگان وردپرس

  • استاندارد کد نویسی ضعیف: همون طور که گفتیم، قالب های موجود در مخزن وردپرس از نظر کیفیت کدنویسی، اول بازبینی میشن و بعد منتشر میشن.پس کیفیت کد بالایی دارند اما قالبی که شما از هر جای دیگه می خواهید تهیه کنید، مورد بررسی و بازبینی قرار نگرفته و ممکنه کدنویسی اون ها ضعیف باشه.

پس قبل از خرید قالب از حرفه ای بودن مرکز تهیه قالبتون اطمینان حاصل کنید.

سخن آخر

ساده ترین راه برای پیدا کردن یک قالب وردپرس با کیفیت و قابل اعتماد، اینه که برای خرید به یک فروشگاه و توسعه دهنده معتبر و قابل اعتماد مراجعه کنید.

اگر میخواهید یک وبلاگ شخصی یا وب سایت خانوادگی داشته باشید، یک قالب رایگان وردپرس نیاز شما را برآورده می کنه.  اما اگر وب سایت شما مربوط به یک کسب و کار کوچک هست، سراغ قالب های غیر رایگان برید. چون ویژگی ها و گزینه های سفارشی سازی اضافی داره و در مواقع لزوم امکان پشتیبانی داره.

☆☆  اگر قصد تهیه قالب رایگان دارید، مراقب باشید که اون رو از چه منابعی دانلود می کنید و از هر جایی اقدام به نصب قالب نکنید.

پیشنهاد میکنیم، مقاله ی  بهترین سایت ها برای دانلود قالب رایگان وردپرس رو مطالعه کنید.

☆☆ اگر هم قصد خرید قالب دارید، پیش از خرید از حرفه ای بودن مرکز تهیه قالبتون اطمینان حاصل کنید.

پیشنهاد می‌کنیم که مقاله‌ی 11 فاکتور در انتخاب قالب مناسب وردپرس  در انتخاب قالب مناسب وردپرس رو بخونید تا قبل از نصب و یا خرید، اطلاعات پایه ای در مورد ویژگی های یک قالب مناسب وردپرس داشته باشید.

4.6/5 - (23 امتیاز)
برچسب‌ها: , , ,
درباره نویسنده
ادمین
تجربه ۱۰ ساله در زمینه هاستینگ دارد و به صاحبان وب‌سایت‌ها کمک می‌کند از سرویس هاست با کیفیت برای موفقیت کسب‌و‌کار خود استفاده کنند. دلیل عمده نارضایتی مشتری نبود تعامل پشتیبان هاست با صاحبان وب‌سایت‌ها است. روش ایران ادمین ارائه مشاوره در خصوص انتخاب سرویس هاست مناسب و کمک به بهینه‌سازی وب سایت‌شان است.
اشتراک
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین آرا
بازخورد بین خطی
مشاهده همه نظرات
0
نظرت درباره این نوشته چیه ؟x